Ce este hamamelis, cum il veti folosi si ce beneficii are in cosmetica? Asta iti spun eu azi . Hamamelisul este un arbust din Statele Unite, ale carui scoarta si frunze au proprietati vasoconstrictoare. Actiunea astringenta a plantei Hamamelis... (Citeşte..)
Modul în care se îngrijeşte este important la o femeie. Un machiaj discret, un parfum proaspăt şi un păr strălucitor vor atrage atenţia mereu. Totuşi, această îngrijire presupune o investiţie în produse cosmetice care se dovedesc a fi periculoase în... (Citeşte..)